Miryam Bareket
2 0 0

ביקורות: 2

Miryam Bareket

22.06.2019 בשישי הופעתי עם ההרכב שלי ביפו, ואחרי ההופעה גררתי חברים (לא טבעוניים) לגלידרייה החדשה שפתחו שם כי כמה פעמים כבר יוצא לי להגיע ליפו (ירושלמית). התלבטנו הרבה זמן מה כל אחד ייקח, ובסוף החלטנו שעדיף חצי קילו לכולם כי ככה נצליח להנות מהרבה טעמים לאורך זמן. בחרנו: בננה שוקולד (אחד לאחד הקרטיב מהילדות) נוגט עם וופלים (וואו!) שמנת תותים (מושלם, איזןן מצוין בין טעם פירותי לטעם שמנתי) קרם ברולה (וואו, זה היה תענוג לפה) וסניקרס (הראשון שחוסל). הם אמרו שהם לא היו מנחשים שזו גלידה טבעונית, ואחד מהם אפילו אמר שזה עכשיו בtop 5 של גלידות הכי טובות שהוא מכיר (שכל שאר ה4 לא טבעוניות). הבעלים מקסים, נתן לנו לטעום מכל מה שרצינו והיה סבלני להתלבטויות האינסופיות של הטעמים. בקיצור, פעם ראשונה מזה 6 שנים אכלתי גלידה מושחתת כמו לפני הטבעונות וזה היה פשוט מושלם.

Miryam Bareket

25.04.2019 אני אתחיל מתשובה לפוסט של עצמי על נתניה - קמפאיי בסינמה סיטי מאוד פרנדלי, טעים, סוג של כשלפ אבל גם לא (הכלים לא כשלפ, האוכל כן). אסייתי חמוד שהתגעגעתי אליו קצת כי הסניף בירושלים נסגר. ודבר שני, הייתי בvip בערב בחיפה, יש אוכל טבעוני! אמנם פסח, אז המבחר בכללי לא משהו לכל האנשים, אבל מסומן בשלט (שכחתי לצלם) במה יש ביצים, בוטנים, לקטוז ובעיקר כל מיני אלרגנים שונים אבל בין השאר זה מאוד עוזר לאתר איזה מנה טבעונית ואיזו לא. המקום חלבי אז בשר אין. וכמובן יש מלאאא פופקורן ושתייה, אז לא רעבתי בכלל. בצלחת - סליחה על הצילום הגרוע: פסטה (בטעם של מצה אמנם) עם רוטב עגבניות, הום פרייז ממש טעים, סלט עגבניות וחומוס כורכום מעניין. היו עוד אופציות, אני שבעתי מזה.

עפר צרפתי

Yigal Giat

Naama Atzitz

Elad Danan

Tal Yeger